Wednesday, August 24, 2011

Nak bergaya balik beraya??

Alhamdulillah.. sepanjang Ramadhan ni ramai yang berjaya turunkan berat badan. tahniah x23...

Tapi, walaupun berat dah turun, naper shape masih sama??? Hah... yang tu kena dapatkan bantuan sikit. Ni nak raya ni... nak bergaya pakai kebaya nyonya, kena la shape cam kerengge... tak gitu??




Untuk membantu mengembalikan bentuk badan anda... jangan risau dan tercari-cari lagi... cewah! Saya ada menjual produk Premium Beautiful atau orang skang panggil PB. Produk ini akan dapat mengembalikan bentuk badan anda seperti mana di usia belia rumaje...




Cara pemakaian juga mudah.. Tanpa zip... hanya sarung dan cangkuk sahaja... cuma kena minta bantuan sikit la part cangkuk tu... cam org umah i selalu suruh tu...


PB bukan sahaja membantu mengembalikan bentuk badan unggul, tetapi turut dapat digunakan sebagai bengkung selepas bersalin... tak payah nak lilit2 bengkung lagi (tu pun i penah tolong pakaikan... huhu)... bagi yang bersalin normal, seawal minggu pertama dah boleh pakai. Cuma bagi yang bersalin C-Sec tu, sebaik2nya selepas 3 minggu atau hingga luka baik la ek...

Selain itu, PB juga dapat membantu menegangkan semula mahkota kewanitaan (memalu i nak taip tau...) Ada beberapa lagi kebaikan PB seperti;

Kebaikan memakai Premium Beautiful!

* Mengurangkan Stretchmark!
* Meningkatkan Sirkulasi Darah!
* Mencegah Kanser!
* Balance out estrogen and progesterone
* Period Pain/Menstrual Cramp
* Untuk Slip disc/Back pain (Certified by AMERICAN Chiropractic Association!)
* Kawalan pengambilan makanan anda
* Mengurangkan Migraine / Headache
* Mengurangkan gastrik


Musti korang akan cakap.. "alah! gi jer slimming centre... amik full package... sure kurus gak!" kan.. kan.. Meh i bagi tau rasie ni... baca tau...


Premium Beautiful
Slimming Center
Bukan hanya untuk slimming, tapi 70% untuk kesihatan..! 30% untuk kecantikan (slimming, muka berseri-seri).. bila dah sihat, secara automatik memang lah akan nampak cantik!
PB nie, all in one..!
Hanya fokus pada slimming jer lah. Tak dapat bantu sakit tulang belakang, period pain, hilangkan stretchmarks, tak dapat hilangkan keputihan, tak dapat untuk memperbaiki kesuburan dan macam-macam lagi lah!
Beli hanya SEKALI, Pakai SEUMUR HIDUP.
Kena pergi berkali-kali, tapi hasil belum tentu memuaskan hati. Lagi banyak lah duit keluar..
Hasil serta-merta. Body shape memang confirm akan nampak terus.
Huhuh.. sad to say, memang tidak lah..
Treatment dibuat sepanjang masa sebab untuk hasil yang memuaskan, pakai at least 8 hours a day.
Treatment hanya dibuat bila ada appointment jer.
Masih boleh makan, makanan yang you all suka. Tapi secara automatik you akan rasa kenyang. Sambil menikmati makanan, sambil dapat kurus & sihat..! Tuhan bagi nikmat merasa kan, rasa lah.. nape nak sekat, tapi bila pakai PB, insyaAllah semua terkawal.***(scroll down please.. ehehe..)
Uihhh.. pantang larang banyak.. lepas abis treatment, “you jangan makan itu minyak-minyak aaa.. makan rebus-rebus ja lorr..”. Herkk.. tak lepas tekak den..
Metabolisme & lemak akan terbakar lebih selama 8 jam dengan pemakaian PB.Kalau exercise sambil pakai PB, lagi lah banyak..!
Setakat getar-getar, urut-urut tak tau lah bape banyak lemak & metabolisme terbakar.. huhu..
PB nie.. produk ABANG SAYANG tau.. sebab dia MERAPATKAN apa yang TAK RAPAT.. ekekek..
Tak leh nyer nak rapatkan ape yang tak rapat.. tak da service tu.. ekekek..



Insyallah, dengan pemakaian PB yang kerap dan berdisiplin, bentuk badan anda akan kembali mengoda... Auuuww

Sekiranya berminat, jangan memalu.. sila hubungi saya melalui email abrizas@yahoo.com 


No comments: